21e bestuur, voorjaar 2024

20e bestuur periode 2

Totale overzicht 21e – huidig bestuur

Voorzitter:
Sten Versleijen

Hey hey, ik ben Sten Versleijen, 20 jaartjes oud en ik studeer ondertussen al bijna 4 jaar Technische Natuurkunde. Dan zou je al snel denken dat ik dan nu wel zo’n beetje bijna ga afstuderen, maar dat is toch echt nog niet aan de orde. Naast een klein beetje studeren hou ik mij vooral bezig met een hele hoop andere dingen. Zo ben ik voor het laatste stuk van dit schooljaar Voorzitter van deze prachtige studievereniging, ben ik voorzitter van de Barcommissie van Lokaal040 en zul je mij op proefstudeerdagen en open dagen kunnen vinden als deel van het PR-team.

Secretaris:
Quint van de Put

Ik ben Quint van de Put en ik heb al 21 rondjes van de aarde meegemaakt. Op school bezig met het afronden van vakken uit mijn tweede jaar Technische Natuurkunde. Verder houd ik me tijdens schooltijden bezig met het mede-organiseren van de introductieweek met een supergezellig team en ik mag ook nog eens de rol van Secretaris vervullen binnen Planck, dit doe ik dan ook met veel plezier.

Penningmeester:
Youri van de Meulengraaf

Hoi, ik ben Youri van de Meulengraaf en ik ben 19 jaar. Ik zit momenteel in mijn derde jaar van de opleiding Applied Science. Ik ben momenteel druk bezig met mijn DAS-onderzoek en mijn drie superleuke bijbaantjes. Verder heb ik ervoor gekozen dit half jaar als Penningmeester bij de studievereniging te komen. Ik heb namelijk doordeweeks veel vrije tijd en het leek mij een leuke en leerzame manier om mijn tijd op te vullen. Als Penningmeester ben ik bezig met alle geldzaken voor de leuke evenementen die onze vereniging mogelijk maakt. Verder ben ik buiten school en werk altijd wel bezig met gamen, film kijken of een paar drankjes doen met vrienden.

Commissaris Interne Zaken:

Commissaris Externe Zaken:

Commissaris Externe Zaken:

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close