NieuwsPlanck

november 2022 - 18bestuur

Studievereniging Planck:
Voor Technische Natuurkunde en Applied Science

Aankomende activiteiten

~Muziekquiz~

Zie de agenda op de website voor meer informatie.

 
Beste leden,
Met het einde van de eerste periode in zicht kunnen we terugkijken op een mooie start van het jaar! Dit was een periode boordevol activiteiten en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Hopelijk hebben jullie ook van enkele deel uit kunnen maken! Wij hopen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad en hopen dat jullie erna uitgerust en fit aan de tentamens kunnen beginnen. Wij hopen jullie na de vakantie weer te zien in onze verenigingsruimte, zodat je even lekker kan ontspannen na je tentamens. Hopelijk tot snel!
Groetjes,
Het 18e bestuur van studievereniging Planck
 
Yer training en Covestro lezing

Op 27 September was de eerste YER-training van dit schooljaar, en deze keer ging de training over het ontdekken van je groepsdoel. Tijdens deze training hebben we onder het genot van een lekkere pizza, veel geleerd over hoe we onze teamrol kunnen vinden. Daarnaast hebben wij op 5 oktober een lezing georganiseerd door Covestro, deze lezing ging over het 3D printen. Hierin zijn verschillende 3D print technieken besproken die zij binnen hun bedrijf toepassen. We hebben de lezing afgesloten met een gezellige netwerkborrel bij Hubble.
Beroepsoriëntatie: Speeddaten met afgestudeerden!  (Save the Date) 
 
Wil jij graag meer weten over het werkveld of bepaalde keuzes die je kunt maken tijdens je studie? Superhandig als je nog iets over je mogelijkheden binnen de opleiding te weten wil komen, als je je voorbereidt op je stage of afstuderen, of wellicht een minor. Of zelfs over hoe het verder gaat na je studie met solliciteren of verder studeren. Welke kansen liggen er allemaal voor je of hoe hebben de alumni hun opleiding ervaren en zijn daarbinnen met zaken omgegaan.

In de week van 22 november heb je de kans om online in gesprek te gaan met afgestudeerden van de opleiding. Een supermooie manier om je mogelijkheden eens te verkennen via ervaringen van de alumni van de opleiding

In een gesprek van een half uur kun je je vragen stellen en meer te weten te komen over hun keuzes, het beroepenveld waar ze in zitten, hoe ze hun plek op de arbeidsmarkt hebben gevonden, vervolgstudies, loopbaanontwikkeling, kortom alles wat je wilt weten kan aan bod komen.  
 
We kunnen ons voorstellen dat het misschien lastig is om vragen te stellen aan iemand die je nog niet echt kent. Je zou kunnen afspreken met een studiegenoot om samen het gesprek aan te gaan. En je kunt bijgaand document gebruiken om vast vragen te formuleren.
 
TN-studenten vinden op deze pagina alle informatie over de afgestudeerden die aan de speeddates deelnemen.
AS-studenten vinden die informatie op deze pagina.
Deze pagina’s wordt uiterlijk 4 november bijgewerkt met de deelnemende alumni. Op die pagina’s staat ook een link naar de aanmeldsite.
 
Je kan je aanmelden vanaf 7 t/m 16 november 12:00 uur. Daarna worden de gesprekken via teams gepland.
 
Maak gebruik van deze mooie kans. TN-ers kunnen de informatie gebruiken voor het portfolio-assessment.
Mededelingen

Algemene Ledenvergadering (ALV) 10 november
De volgende ALV staat gepland! Tijdens deze ALV zal onder andere het bestuurlijk tussenverslag gegeven worden. Meer informatie check je mail.  

Tentamenweken
De eerste tentamenweken zijn alweer begonnen. Wij willen julie namens het bestuur veel succes wensen met julie tentamen, we duimen voor jullie! Tijdens de tentamenweken is de verenigingsruimte open van 9:00-15:00, behalve woensdag 2 november dan is die dicht, kom dus gerust even ontspannen. 

Knaek
Het bestuur van Planck is een samenwerking aangegaan met Knaek, dé studentenkortingsapp. Knaek maakt het studentenleven nét iets gemakkelijker en aangenamer. Met Knaek krijg je bijvoorbeeld altijd en onbeperkt de volgen de kortingen: 25% korting op alle broodjes bij La Place. Dit is slechts een klein deel van alle kortingen, want Knaek bevindt zich in alle studenten steden in Nederland en Vlaanderen. Het mooie is dat je via de volgende link: intro.knaek.nl/planck het gehele eerste collegejaar gratis kan proberen! Wacht niet, begin je studententijd goed en pak je Knaek!
Studievereniging Planck heeft ook een mededelingenapp, kom er vooral bij om het laatste nieuws en de aankomende activiteten niet te missen! KLIK HIER
Website
Website
Email
Email
LinkedIn
LinkedIn
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram






This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sv. Planck · De Rondom 1 · EINDHOVEN, Noord-Brabant 5612 AP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp