Sponsoren

Studievereniging Planck wordt op meerdere vlakken ondersteund door onderstaande bedrijven en organisaties. Klik op de foto’s om meer van ze te weten te komen!


Café La Route

Café La Route is hét café op Stratumseind waar je terecht kan voor een topavond stappen. Het is de stamkroeg van de studievereniging en je komt hier dan ook bijna altijd wel bekenden tegen. Ga vooral eens langs en beleef de gezelligheid!


Fontys Hogeschool voor Toegepaste Natuurwetenschappen

Voor de opleidingen Applied Science en Technische Natuurkunde, leidt Fontys in nauwe samenwerking met het werkveld studenten op tot kritische, breed inzetbare professionals die binnen en buiten hun vakgebied kunnen denken en werken. De student leert zijn eigen ontwikkeling te sturen en zijn talenten optimaal te benutten. Afgestudeerden zijn  praktisch onderzoekers. Zij zijn uitgerust met de kennis en de  vaardigheden om succesvol een lange beroepsloopbaan te voltooien.


Nederlandse Natuurkunde Vereniging

De Nederlandse Natuurkundige Vereniging (NNV) bestaat al sinds 1921 en is dé vereniging voor natuurkundigen in Nederland. De NNV is voor alle fysici: studenten, fysici werkzaam in het bedrijfsleven, onderwijs, academies Immers: Eenmaal fysicus, altijd fysicus!


YER

Bij een detacheringsopdracht kom je in dienst bij ons en ga je voor korte of langere tijd aan de slag voor één van onze opdrachtgevers. Wij zijn een sparringpartner op niveau en geven jouw carrière de juiste impuls. Samen halen we het maximale uit je carrière.

Inspirerende Masterclasses

Regelmatig organiseren we inspirerende masterclasses. Experts uit de praktijk delen hun kennis over actuele ontwikkelingen en interessante thema’s uit jouw vakgebied. Deze bijeenkomsten worden goed bezocht door je collega’s van YER en zijn een groot succes op het gebied van kennisverrijking, netwerken en collegialiteit!

Uitdagende Vacatures

Door onze persoonlijke en gestructureerde aanpak hebben we een stevige positie verworven en een groot netwerk opgebouwd in verschillende sectoren. Met een ruim aanbod aan opdrachten en onze landelijke dekking is er altijd een uitdaging die aansluit bij jouw ambities.

Persoonlijke Begeleiding

We onderscheiden ons door een persoonlijke werkwijze. Onze consultants nemen de tijd om je beter te leren kennen. Ze zorgen dat jouw persoonlijke wensen goed aansluiten op jouw toekomstige projecten, zodat jij beter tot je recht komt en onze opdracht­gevers tevreden klanten blijven.

Professionele Carrièrecoaching

We bieden jou onafhankelijk en waardevol advies, zodat jij kunt excelleren. Onze consultants hebben gemiddeld meer dan vijf jaar ervaring binnen de arbeidsbemiddeling en/of uitgebreide kennis van de werkzaam- heden en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Volop Ruimte voor Ontwikkeling

Ben jij ambitieus en streef je ernaar het beste uit jezelf te halen? We bieden jou de ruimte voor persoonlijke groei! Samen met een coach geef je vorm aan jouw persoonlijke ontwikkeling en verbeter je jouw competenties. Ook bestaat de mogelijkheid om vakgerichte trainingen of een compleet opleidingstraject te volgen.


%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close