CERN-REIS AFGELAST!

Beste reiziger,

Ik schrijf dit bericht met pijn in mijn hart.

Gister (14-10-2021) hebben wij een mail ontvangen met het nieuws dat de tour bij CERN is geannuleerd. Met de huidige coronamaatregelen die bij CERN worden gehanteerd is het niet mogelijk om bezoekers te accepteren op de werkvloer, wat betekent dat alle tours in november en december geannuleerd zijn.

Omdat het doel van deze reis het bezoek van CERN is, hebben wij de moeilijke beslissing moeten maken om de hele reis te annuleren. Wij snappen dat dit nieuws ook voor jullie verschrikkelijk is. Natuurlijk krijgen jullie het geld wat jullie hebben betaald terug. Achter de schermen zijn wij druk bezig om dit te realiseren en jullie krijgen zo snel mogelijk bericht over hoe dit in zijn werking zal gaan.

Ook de informatiebijeenkomst van maandag 18 oktober 2021 is hierbij geannuleerd.

Als tegemoetkoming krijgen jullie voorrang bij de inschrijving van de eerstvolgende Planckreis. Ik kan nog niet op al te veel details ingaan, maar de verwachting is dat die reis in het voorjaar zal zijn en dat we naar een wetenschappelijke instelling in Duitsland zullen gaan.

Tevens zijn we nog aan het kijken om dit jaar alsnog iets met CERN te doen. Dit zal hoogstwaarschijnlijk in de vorm van een online lezing zijn. Meer details hierover volgen laten.

Tijdens het versturen van de vorige mail, zijn wij erachter gekomen dat de mail bij veel reizigers in hun spam-map is gekomen. Graag zou ik van jullie willen vragen om dit nieuws te verspreiden onder alle reizigers, zodat iedereen op de hoogte is.

Met vriendelijke groet,

Namens de hele Reiscommissie van Studievereniging Planck,

Tim Lugtigheid
Voorzitter Reiscommissie Studievereniging Planck

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close